Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
Blaymoira
üzenetére
"problémám" nekem sem
nyilvan összegfüggö is, es elvileg elkepzelhetö, gyakorlatilag fogalmam sincs, hogy nagy forgalmun lehet-e es mennyivel jobb áron venni/adni; ebben kerdeztem ilyesmit: #127
ha veszek (mert el nem igazan adok
, akkor szoktam onvista alatt alla Kurse es több tözsden nezni, de ugye nem realtime mindegyik stb. ..esetleg elmult napra idö fölött lehetne görben abrazolni valami nagy forgalmu papir arait, abbol kiderülhetne
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, akkor szoktam onvista alatt alla Kurse es több tözsden nezni, de ugye nem realtime mindegyik stb. ..esetleg elmult napra idö fölött lehetne görben abrazolni valami nagy forgalmu papir arait, abbol kiderülhetne