Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
FPS meg van, köszi, mutatja rendesen. Jelenleg 30 és 60 FPS között van a Max Payne 3.
Ez eléggé ingatag, folyamatosan változik. Nem tudom miért, mi befolyásolja
Viszont leszedtem az EasyTune 6-ot is, el is indítottam és eléggé meglepődtem azon, amit mutatott.
Az E2200-s procinak 2.2 GHz-en kellene futnia, de nálam azt mutatta az ET6, hogy 1.2GHz környékén mozgott?!? Bementem a Tuning fülre és ott hiába változtattam Advance-ra, csak a Memory-t tudtam állítani illetve a Frequency-t 200-ról felfelé. Ezzel együtt azonban növelte a Memory értékét is. De pl a szorzó értékét nem tudtam változtatni?!?
Ez volt a másik meglepő a kilistázott értékekben, mert ennél is 6x mutatott a 11x helyett és ezért volt csak 1.2GHz a CPU frequije. :-(
Beléptem BIOS-ba, hogy ott nincs-e letiltva pl a szorzó és át is állítottam a CPU Clock Over-t Auto-ról Manual-ra, de már ezzel az egy állítással nem indult el a gép, hanem vissza állt default.ra!?!?!?Kérdésem - lehet, hogy hülyeség -, hogy az alaplapot fizikailag, hardveresen le lehet szabályozni, hogy ne lehessen húzni?!?
Nem mástól vett alaplap, de én tutira nem csináltam semmi szabályozást rajta.
Csak azért kérdezem, mert sok helyen olvastam és mondtátok is, hogy a Gigabyte P35-DS3 alaplap tök jó tuning szempontjából!? Akkor nálam mi lehet a gond vele?!?Bárkitől szívesen fogadnék vmi épkézláb magyarázatot, ötletet!
Köszi
szerk: ET 6-ban tudom állítani - advance módban - FSB, Memory! Ennyi!?!
Se szorzót, se PCI értékét nem tudom. Ráadásul ez utóbbi a sok helyen ajánlott 100 MHz helyett 33 MHz-en van és mint mondottam nem tudom változtatni!?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest