- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- AMD FX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem hozzáértőktől. Vettem egy Sandy Bridge-E alapú 8 magos 16 szálas Engineering Sample procit. Gyári kódja: Q19D
Az alaplapom MSI X79A-GD45. Végigpróbálgattam az összes biost, de nem indul. A neten keresgélve láttam, hogy sokaknál nem postol ez a processzor, viszont pl MSI X79A-GD65-ben van egy bios (1.4) amivel elindul.A kérdésem az lenne, hogy valahogy ki lehetne-e szedni abból a megfelelő mikrokódot és beletenni az én biosomba, hátha ez megoldást jelent? Esetleg mással is meg lehetne oldani?
Bármi építő kritikát szivesen vennék!
Előre is köszönöm
-
Nem tudjátok miért van az, hogy az MSI X79A GD45 lapomon az llc akármilyen állásban is van 0-tól 7-ig van mindig (sokkal) több feszt ad a procinak, mint amit én beállítok? Mindegy melyiken van, most pl 1,24 van beállítva level3-as llc-vel és 1,256-ot kap
-
Tudna valaki írni egy 4,5GHz körüli 24/7-es feszültségeket i7 3930K-ra? Főleg az ilyenek érdekelnek, hogy CPU IO, CPU PLL, PCH 1,1 meg PCH 1,5 voltage.
Köszönöm előre is -
Hwboton nincsen E5 1650-nek hely feltölteni eredményeket és a V2 verzió már 22nm. Holnap jön rá a vizecske, ha véletlenül sikerülne bármi eredmény, akkor az i7 3930K eredményeihez beteszem.
-
válasz
akoska07 #2363 üzenetére
A V2-es az már 22nm.
4,5GHz-et lazán viszi vid alatt jóval, de nincs még normális hűtésem rá, így nem is merem kínozni.A Scythe Mugen 2 már kevés ezekhez a procikhoz, jól gondolom? Mert van ahhoz veszek egy csavar szettet, ami 5-6 ezer pénzbe kerül, vagy beruházok egy H80i-H100i szintű vízre, ami szerintem jobban megéri hosszabb távon.
-
válasz
akoska07 #2356 üzenetére
60-ig mutatja a biosban a max szorzót.
Lenne egy kérdésem, lehet hülyeség, vagy csak az én agyamból pattant ki, de érdekel.
Ha egy sokmagos rendszert visszabutítunk 1-2-3-4 magra, akkor előre meg van határozva, hogy fizikailag hanyas számú magok fognak menni, vagy lefuttat valami előzetes tesztet és kiválasztja, hogy melyik magok terhelhetőbbek, stb? Mert nyilván nem teljesen ugyan olyan minőségű és tűrésű egy-egy mag és pl ha valaki 1 magosra butítja, mert egy validot akar vele, de az első mag a leggyengébb, akkor hiába akar nagyot villantani, ha a legrosszabbul sikerült mag lesz csak aktív, lehet még rosszabb eredmények születnek, mint 2-4 aktív mag esetén.
Hülyeség? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EAFC 25
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest