- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
schwartz #1190 üzenetére
miazhogy nem tuningra termett?
4dbot hoztam haza elsö körben boxos hütövel mindegyik stabilan ment 3400et 1.2Vvel, most ami az elsöre a legjobbnak tünik(3600on 1.2vel a legtovább huzta) azon fut az orthos 1xperce 3800mhz@1.3Vn.
több feszt egyelöre a boxos hütö miatt nem merek adni neki....
-
19balazs86
tag
válasz
schwartz #1190 üzenetére
NEM 350-es FSB-t írtam, hanem csak 300-at, azért az közelében sincs a 350-nek...
Nekem pár db ilyen procihoz volt szerencsém és mind1iket sikerült lazán 3750 MHz-re felhúzni +-1lépcső fesz különbséggel és nem kellett irreális feszt emelni. Lehet, h szerencsésebb példányok voltak...
Nekem 12K-ért nagyon +érős proci volt -
schwartz
addikt
válasz
schwartz #1162 üzenetére
Szappanoperaba illo fejlemeny! AW9D-MAX-ben elindult a proci...
Vagy en vagyok bena vagy a DFI-m makacsolta meg magat, de ujra mukodik...
Ki be cserelgettem valtva az E2180-al, BIOS reszet, elem ki stb, de most sem indul a P35 UT-ban.
Pedig az Abit lap hivatalosan nem is tamogatja a feles szorzo miatt.
Igen, es most johet az oltas... -
lipi67
nagyúr
válasz
schwartz #1170 üzenetére
Én is sajnálnám,de ha jön a hideg..(Most újranyomom a teszteket,mert új bios(egy beta
)került rá,kíváncsi vok,mit tud.Nem is a proci,a memkezelés érdekelne jobban most.
fagy53 : Ezt nagyon szépen megfogalmaztad:"A kisérletezés izgalmát, a tervek, elképzelések megvalósításának örömét"
--->Sajna tök igaz,ez már betegség asszem.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
schwartz #1145 üzenetére
Hát igen, valamennyire ez is zsákbamacska...
Mondjuk a C2D-nek köszönhető hogy ide jutottunk...
Hogy valaki 1 gigahertz-et húz a prociján, és még zsörtölődik, hogy ehhez mennyi fesz kellett...A kurva 6000+ -os X2-n levegővel feszemeléssel se lehetett 100Mhz-nél többet húzni...
-
old gray
addikt
válasz
schwartz #401 üzenetére
Nem csak a vcore a mérvadó a fogyasztás és ennek függvényében egy hűtő hűtési teljesítményének megítélése szempontjából. Ne felejtsük el, hogy az E6300 nagyobb felülettel rendelkezik (die size= 111mm²) mint az E5200 (82mm²) így hiába a kisebb csíkszélesség ha a cpu kisebb felületen érintkezik a hűtővel. Tessék olvasni és nem csak beszélni.
[MOD]
hétalvó: igen, egyre inkább meggyőződésem, hogy marad a jelenlegi cpu, nincs szükségem több teljesítményre. Háromdémárk és hasonló játszótéri dolgok hidegen hagynak, nem fogok azért pénzt kidobni az ablakon, hogy a dobogóra kerüljek. Miután alaposan utánaolvastam a 45nm vs 65nm technológiáknak, rájöttem: val.színű a Z600 u.úgy fog megbirkózni az E6300-al mint egy E5200 vagy E7200-al.
-
hétalvó
addikt
válasz
schwartz #202 üzenetére
Milyen fsb wallos az a 7200??
3.6-on 24/7-ben megy gyári max feszen (1.25V)
Lipi remek 4400 eredményére csináltam egy 4250-eset 1.4V-on. A 4400 nem ment, de azért a 8400 egy kicsit más kategória...
1.3-on pedig az enyém is megy 4ghz-t most éppen azon fut a prime.
Leírjátok a 7200-est, pedig nagyon jó. Ez 5200 is jó lesz, de ne írjunk már a E7200-ről hülyeségeket, hogy előnyösebben nézzen ki az 5200-es.
(FSB wall, meg max 3.6 és hasonlókat.)
Ami tesztet eddig láttunk róla az egy cpu-z. Na ott az enyém is tud 4400-et lazán.
12 órás prime95-öt tennék meg a minimum tesztidőnek, stabil tunning hitelesítéséhez, de 2óra a min.üdv.
-
lipi67
nagyúr
válasz
schwartz #200 üzenetére
(a 4Giga ram miatt kérdeztem)Gondoltam az x64-et..Ill. pistát.A 6700-as szerintem kellemes csalódás lesz.Nem gondolom,hogy 10GHZ-en fog seperni,s lehet 4-en se,de lesz benne erő.A 6750-es is 3,5GHz környékén..azért lehetett érezni benn az erőt.Itt már kijön!Alul nem éreztem,de itt..más ez a 3,5GHz,mint amit egy 2xxx-es 3,5GHz nyújt.Ha a 7200 nem jön be,sztem az 5200-se lenne kedvenc..bár ne úgy legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Óvodások homokozója
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest