Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiMedia lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hali![RealT 2,75]-tel linkelnél nekem egy képet a settings-ről kinyitva?
-
lipi67
nagyúr
Hali!
Hiszed vagy sem..olvastam mi történt itt (tetszett,s mikor megláttalak elfelejtettem a 5xxx.7xxx szériát és a 2140-es ugrott be rögtön,amikor felébredtélÖ
Lehet,h beteges ez a vonzódásom a 2xxx-hez,de az igen.az böcsületes (és titokzatos kis 2140-es volt)
7200-es megifogtad barátom!Jó kis vid!!(igaz 1esek szerint 45nél nem nagyon oszt és szoroz a VID-de én vaskalaops maradi borsodi paraszt révén nem igazán hiszem
)
-
g@bo
nagyúr
cod4 - et eltoltam egy 3 gigára húzott e1200-al ( 7 rugó volt, 512k cache..... )
nyilván nem 140 fps, csak 80 vagy mittomén, de egy 8400-as árához képest.... hát, elgondolkodtató.
Ami a vid-et illati, mostani 7200-asom az eddigi leggázosabb 1,2375 V, viszont gond nélkül viszi alapon a 3200 at a ratyi lapomban, amit egy másik 7200-as 1,15 V viddel nem tett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Mobilinternet
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest