Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Monya78 #5179 üzenetére
Világos. Én sokat tesztelek, de táblázatokhoz. Ott ez a mérce, ennyi. Viszont nekem se a prime fogja megmondani, hogy stabil-e a gépem.
Tuning: Engem szórakoztat nagyon, húzom amíg bírja, s amíg nem azt kapom tőle mint amit szeretnék. Ha eladásra kerül a sor..Engem ne szidjon senki, leírom az előéletét,s nem szépítem. Igaz, még szart sose adtam el, s ami valóban nem volt húzva (feszelve), de nem tetszik a teljesítménye, azt is leírom. [Íme]
Geri: Mi ez a feszültség a soraid között?
21°-os az iroda, ki is tomboltad magad, s még a procid is megyeget.
-
kicsigeri
senior tag
válasz
Monya78 #5179 üzenetére
Mennyi lesz eladó? Az összes, és akkor mi van? Mindenki azt ad el amit szeretne, és akkor amikor szeretné, és annyiért amennyiért megveszik. Én az elért eredményt is linkelni fogom ha eladom, mert tudom hogy jó a proci, 0,928V viszi az órajelét, és a tesztelések után. Pedig 1,175V a VID-je.
Többiek
Na akkor ezzel vagy ezzel léphetek be a 4 GHz-s klubba
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest