Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz
fsb1000 #1022 üzenetére
Nekem még mennek a 75Mhz-s AMD-k napi használatban. 12 évesek....
Na igen. Ott még nem 45nm-nél tartottunk. Ezeket az értelmetlen cpu-valid versenyt embertelen feszekkel sz.rba sem nézem (lásd E8xxx széria topicja). Ezektől az emberektől isten ments, hogy én alkatrészt vásároljak. Mindenféle bizonyítás nélkül úgy gondolom, hogy minél lejjebb megyünk csíkszélességben annál károsabb hatású lehet a procira az extrém tuning.
-
aginor
veterán
válasz
fsb1000 #1022 üzenetére
E szerint a VID-je max 1.3625V, tehát annyi biztosan nem árt neki, voltak is olyan 8xxx példányok, amik magas, akár 1.325V-os viddel kerültek forgalomba..
Nálam mondjuk 1.344V-on 4GHz eredményesnek tekinthető?
Az egy dolog, hogy nálad nem nyiffan ki a proci, viszont jellemzően használtan továbbértékesítésre kerül, és akkor meg kicsit átverés szaga van a vevő felé, egy szénné húzott agyon feszezett proci eladásának(legalábbis az én erkölcsi szabályaim szerint)..
Arról nem is beszélve, hogy egy proci élettartama nem csak a hőtermeléstől ill. melegedéstől függ, hanem egyébb elekrotecnikai (fizikai) jellemzőktől is, nálam volt olyan, hogy a kb. egy éves proci már nem bírta tunningban azt amit fiatal korában (pedig nem is extrém körülmények között használtam).. Itt olvashatsz róla bővebben: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest