- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
YODA mester
senior tag
ASUS PCH-DL: Dual XEON 3,2 Ghz 512k Cache, Intel875P chipset, 4 DDR DIMM max. 4GB PC2100/2700 ECC Dual Channel DDR, 2PCI-X+3PCI, 1 AGP PRO (8x),4X Serial ATA, 6X IDE, 8USB 2.0, 2X IEEE1394, 1P/2S, PS/2 bill/egér ATX, ADI1980 6ch audió S/PDIF,Gigabit LAN.
Ez pontosan milyen RAM: PC2100/2700 ECC Dual Channel DDR
Gondolom nem mezei DDR... -
YODA mester
senior tag
Apróban árulom a XEON-t... Nem teccik, ez az Intel káosz... Maradok AMD-nél... Intel úgy is majd csődbe megy ha kijönnek az M2-es AMD-k...
KÖSZ MINDENKINEK..!!![Szerkesztve]
-
YODA mester
senior tag
válasz
hobizoli #188 üzenetére
Szép mese volt csak kár, hogy kérdésemre se volt válasz... Másrészt én tesztekben csak azt láttam, hogy Opteron porig alázza a XEON-t... De ez most engem marhára nem érdekel...
Mint írtam vettem ma egy ilyet: XEON 2,8Ghz/800fsb/1Mb L2 cache, Socket 604, E0, sl7pd
Fingom sics mire jó, hány mag van benne hány bites A64-ekhez viszonyítva melyikkel egyezik meg tudásban..? Válaszolna valaki..? -
YODA mester
senior tag
válasz
robyeger #186 üzenetére
Én orba , szájba renderelni akarok... Én idáig asztem a XEON az Intel csúcs, mint a dual magos 64 bites Opteron, erre kiderül hogy XEON-ból van egymagos 32 bites is... Na vettem ma egy ilyet, csak hogy legyen: Intel XEON 2,8Ghz/800fsb/1Mb L2 cache, Socket 604, E0, sl7pd... Mire jó ez és ez mit tud és hány magos és hány bites..?
Van lém, de Opteronra nincs, ezért XEON konfigot dobok össze rendereléshez, mert olcsóbb... -
YODA mester
senior tag
Minél jobban beleásom magam annál nagyobb a zavar... Most van 800fsb-s meg 533-as... Van egy magos meg kétmagos is..? Meg 64 bittyes és nem 64 bittyes..?
HELP -
YODA mester
senior tag
#177-et ne olvassátok el..De mennyivel gyorsabb ez mint a többi Intel vagy az X2... Lehet ezt asztali konfigként ugyanúgy használni..?
[Szerkesztve]
-
YODA mester
senior tag
És mér olcsóbb a P4 D-nél..?
-
YODA mester
senior tag
És mi a különbség a sima és az MP Xeonok között..?
-
YODA mester
senior tag
A XEON az mostmi..? Dual-core..? két 64 bittyes..? jó az..? gyors az..?
-
YODA mester
senior tag
Foxcon-ról akkor tettem le, amikor megnézte az oldalát... láccik, hogy hülye kis tiwaniak rakták össze akik még angolul sem tudnak és nem lehet benne semmit megtalálni...
Rányomok: Products, erre mik alapján akarok tallózni..?: betü alapján, szó egyezése alapján meg ilyen fasságok... Semmit nem találtam meg benne... Egy alaplapot sem...
Semmit... Hát ilyenbe nem szivesen fektetek...
Bocs, de ezt ki kellett adnom magamból...[Szerkesztve]
-
YODA mester
senior tag
Illetve még GA-8I945P Pro jöhet szóba. [link]
-
YODA mester
senior tag
Ezen gondolkozom: Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel915P... Vélemény..? [link]
Kell a dual giga LAN és tuningolni is akarok keményen... -
YODA mester
senior tag
Nézegetem az Intel chipset-es lapokat és nem értem, hogy miért van némelyiken 2db x16 PCI-E ha nem tudnak SLI-t..?
-
YODA mester
senior tag
Ja és egy ASUS Nf4 SLI-Deluxe-os lappal szeretném eztet... Nf4-el megy már a Dual-Core..?
-
YODA mester
senior tag
Hi all. Van ez a P4 820 dual-core 2.8Ghz.. ez most 64 bites vagy nem..? Ha igen akkor ugyanúgy mennek majd vele a 64bites alkalmazások, mint A64-nél..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 9800X3D A csúcsteljesítmény új definíciója! 3év garanciával
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest