Új hozzászólás Aktív témák
-
Syron
tag
Az akinek válaszoltam mint olvastad nem zavarja cucc ára. Én azt mondtam ''időtállóbb'' és ez igaz is D940 D950-hez képest amit venni akar mindenképp. Az ember nem azért vesz meg valamit mert az jár a fejében (vajon holnap mennyit fog érni?mennyiért fogom tudni eladni?)hanem mérlegeli az igényeit és lehetőségeit. A számítástechnika gyorsan fejlődik [link] nem nagyon lehet sőtt talán nincs is értelme mindíg naprakésznek lenni. De ha mindíg várunk, hogy ujabb jön akkor nekünk egyre régebbi és a programok fejlődésével egyre gyengébb gépünk lessz. Nem azt mondom hogy rohanjon mindenki és vegye meg a legjobbat, pláne azonnal dehogy de nem mindenkinek kell a 4 mag, mint írtad ''átlag felhasználónak több, mint elég''. Figyelni kell az árakra ez nem kérdés, az intel most 2 évente hozza az új csipeket tehát 2 évente elavul a gép és felét fogja érni.
Ez az én véleményem, ezen nem veszün össze.
-
Antibá
tag
Ezzel a hozzászólással teljes mértékben eggyet értek.
Nem hiszem el,hogy egy otthoni felhasználónak ne lenne elég egy (esetleg húzott) D9xxx sorozat valamelyik darabja.
Szerintem túlnőtte a technika az otthoni elvárások határát.
Talán majd a Vista és a DirectX 10 hozhat majd komolyabb változásokat ,de nem processzor ,inkább memória mennyiség és videókártya tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest