- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Ok, de minek virtualizálsz atomon 64bites os-t? Ha jól tudom a 64bit előnye, hogy 4gb-t vagy többet is tudsz használni a gépben. Namost ez a lap hivatalosan 2gb ramot kezel. Lehet bennem van a gond, de ha bőven elég a 32bites minek a 64bites os? Vagy ez valami felsőbbrendűség érzetet ad, hogy 64 bites os-t haszál XY? Vagy a 64 nagyobb mint a 32, tehát jobb?
Bocs az értetlenkedésért... -
balkoger
tag
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Helló!
Akkor nem vagyok elkeseredve, mert pont azért vettem pendrive-ot, mert könnyebb a boot vele, ha az alaplap biosában van ilyen opció. Nem lassú, de nem vagyok tőle elájulva.
Még teszek egy próbát, ha a swap-ot áthelyezem a winyóra, akkor mennyivel lesz gyorsabb ubuntu alatt. Igazából azért találtam ki a pen megoldást, mert 5-7w- al kevesebbet fogyasztot úgy, csak ubuntuban nem találtam olyan energiaszolgáltatást, hogy kapcsolja le a winyót bizonyos idő után, ha nem használom. -
turorudi
aktív tag
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Nekem a Zalman nem is ment rá úgy. A legyező nekem a proci hűtője felé nyílik, így viszont a kampós lefogató nem illeszkedett (persze úgy sem), ezért az eredeti lefogatót toldottam meg vékony kábelkötegelővel és most úgy csücsül rajta a csipszottyon. Kicsit olyan lett, mint a Megyeri-híd.
-
turorudi
aktív tag
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Csak a kívülről készült képeken van benne az optika, a belső fotókon még nincs. IDE meghajtó van benne egyebkent, amihez a ModeCom házzal együtt jár egy notebook-féle IDE csatlakozóból hagyományos IDE csatlakozóra való átalakító (mert a lapon ilyen van).
Sajnos ez az átalakító nem egészen jól csvarozható fel a meghajtó hátára, de azért megoldható.
Azóta egyébként nagy változások történtek: a chipset hűtőt leszedtem és egy ILYEN került a helyére. A tetőről leszedtem a 6cm ventit és egy nagyon halk 5cm ventit tettem a ház oldalán lévő ventinyílásra.
Kipróbáltam teljesen passzívan is, de valamennyi légmozgás a nagyon jó chipset hűtő ellenére is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI Alaplap
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest