Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
tápventit nem a táp teljesítménye szerint, hanem bármi más(proci hő stb) vezérelni sztem életveszélyes!!
speedfanban be tudod állítani, hogy dinamikusan vezérelje a ventit, vagy egy konkrét %on menyjen. azt már én is írtam, hoyg fordítva látja a sebességet, de így is használható. -
turorudi
aktív tag
Nálam is kb. ez történt. lelassítottam 4000 környékére a chipset kis ventijét, a táp amúgy is valami halk FSP. Viszont kibéleltem a házat (nálam egyelőre normál atx házban van) ILYEN szivaccsal, ami a benne lévő 2 vinyó zaját és a minimális venti zajt is szépen redukálja.
Ja, és nincsen hősokk belül. A vinyók 30-40 fok körül eljárogatnak, a proci max. terhelésnél nem éri el az 50C-t.
Egyébként fogyasztásmérőre kötöttem a konfigot és (2 vinyóval) folyamatos le/feltöltés közben 56W a fogyasztás, max. terhelésnél 61W. Egy nap alatt picit 1KWh a teljes fogyasztás, tehát olyan 42 Ft egy teljes nap folyamatosan járatva (kb. ennyi lehet a villany ára asszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest