Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoqspok
tag
válasz
fekeandras #23 üzenetére
Szabvány ATX a rögzítő pontok passzolnak én épp ma raktam be egy BaziNagy házikóba és nem volt gond a rögzítéssel, csak alig találtam meg olyan kicsi ez a deszka
Szerelem első látásra, nekem nagyon tetszik, olyan halk hogy egyenlőre nem zavar a venti. ( sajna nem tudtam beüzemelni mert a monitorom behalt )
A célom egy teljesen hangtalan 0-24 ben üzemelő letöltő gép amit egy kiszuperált VHS magnó dobozba költöztek és a TV álványba pont befér. Az S-Video kimenten közvetlen lejátszhatóak a letöltött filmek nem kell ki írogatni. Ja és akkor mellékesen NAS is futhat, azon még gondolkodom, hogy valami Leadtek karival TimeShift TV felvételek miatt nem kell mindig a TV előtt várni a kedvenc sorozatot, filmet. az én igényemet a Divix minőség kielégíti, a HDTV közszolgáltati adók ingyenesek maradnak, de a kereskedelmi TV-k mind fizetősek lesznek szerintem még sok kérdés nyitva maradt, hogy a fizetős szolgáltatást milyen eszközzel tudja a felhasználó megvásárolni, szóval olyan nagy pénzeket még ne költsetek a HDTV gépekre mert lehet megy a kukába 2012 után -
sazabi
aktív tag
válasz
fekeandras #23 üzenetére
"Mini-ITX /micro-ATX compatible"
A legtöbb atx ház a kisebbekkel kompatibilis..szóval házfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest