Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ionba nem gondolkodtál? Kis helyen elfér, létezik belőle tápos verzió is, a teljesítménye is elég jó (nem vistát kell rárakni, ahogy a tesztben tették), keveset fogyaszt, van benne HD gyorsítás.
Szerintem ez HTPC-nek ideális, és még szervernek is jó.
Egyedül az ára okozhat gondot szerintem... -
kingabo
őstag
Na igen... Viszont nálam nincs szerver így amikor tv-znék a gép nem menne és fordítva. Ha a gép lenne a hd lejátszóm, akkor vagy mindig hurcolászni kéne a tv-hez (mint most), csak Nálad egy szervernél ez nem épp a legjobb megoldás (én már eléggé unom állandóan szétszedni átvinni összerakni a gépet), vagy 10m hdmi kábel meg szintén nem olcsó,vagy a tv mellé tenni a gépet meg nálam nem kivitelezhető. Viszont abban lehet valami, hogy összességében a Te megoldásoddal olcsóbban jönnék ki (én is), a fogyasztásbeli különbség meg nem biztos, hogy nagy lenne / behozná egyhamar az árát. Nálam a fentiek miatt a wdtv kényelmesebb megoldásnak tűnik, nameg az atom ion nélkül elég kevés hd-hoz, 4 szálon számolva is akadoznak nálam a 720p-s videók mpc-hc-val... (pedig jól van beállítva, nem ütközik semmivel sem)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest