- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ionba nem gondolkodtál? Kis helyen elfér, létezik belőle tápos verzió is, a teljesítménye is elég jó (nem vistát kell rárakni, ahogy a tesztben tették), keveset fogyaszt, van benne HD gyorsítás.
Szerintem ez HTPC-nek ideális, és még szervernek is jó.
Egyedül az ára okozhat gondot szerintem... -
kingabo
őstag
Na igen... Viszont nálam nincs szerver így amikor tv-znék a gép nem menne és fordítva. Ha a gép lenne a hd lejátszóm, akkor vagy mindig hurcolászni kéne a tv-hez (mint most), csak Nálad egy szervernél ez nem épp a legjobb megoldás (én már eléggé unom állandóan szétszedni átvinni összerakni a gépet), vagy 10m hdmi kábel meg szintén nem olcsó,vagy a tv mellé tenni a gépet meg nálam nem kivitelezhető. Viszont abban lehet valami, hogy összességében a Te megoldásoddal olcsóbban jönnék ki (én is), a fogyasztásbeli különbség meg nem biztos, hogy nagy lenne / behozná egyhamar az árát. Nálam a fentiek miatt a wdtv kényelmesebb megoldásnak tűnik, nameg az atom ion nélkül elég kevés hd-hoz, 4 szálon számolva is akadoznak nálam a 720p-s videók mpc-hc-val... (pedig jól van beállítva, nem ütközik semmivel sem)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest