- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Az általad említett dolgokra itt van a mostani kis atomos gépem. (bár nekem nem kell szerver, de ez most mind1) A core2 nekem pazarlás, atomra váltás elött volt nekem is, de nem igazán használtam ki az erejét. Ha jól rémlik (tudom tegnap volt
) Te a hd videók miatt vennél core2es gépet, ezért említettem meg, hogy szervernek/netezős gépnek jó választás a mostani atom, hd lejátszásra meg a wdtv, így nincsenek kompromisszumok...
-
canniball
nagyúr
"...bár ha kiadnák normálisabb chipsettel, ami kevesebbet eszik, és szerintem ez simán lehetséges..."
Már kiadták, Intel D945GSEJT-nek hívják...csak még hozzánk nem ért ide... -
szaszlaci
addikt
"nem a vga játszik nagy szerepet hd-nál"
Az attól függ. CoreAVC pont ezért jó, mert a VGA-val (is) tömörítteti ki a videót. Lehet hogy órajelre kevés a GPU, de ilyen feladatokat nagyságrendekkel gyorsabban lát el, mint egy CPU.kingabo: linkelnéd a wdtv-s topikot? Jó volna tájékozódni róla..
-
Alex91
félisten
Es egy Popcorn+WD MyBook World paros? Bar egy normalisabb NAS jobb lenne, de az enyhen dragabb. Ez 70k+55k egy 1 TB-os World = 125k. Mondjuk ez se olcso. De van FTP, file megosztas. A Popi tud torrentet is. (Bar azert egy kicsit maceras.)
IMHO fogyasztasban se olyan sokkal tobb egy nem atomos, kis fogyasztasu CPU-s rendszer. Mondjuk utana kellene szamolni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest