Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Az általad említett dolgokra itt van a mostani kis atomos gépem. (bár nekem nem kell szerver, de ez most mind1) A core2 nekem pazarlás, atomra váltás elött volt nekem is, de nem igazán használtam ki az erejét. Ha jól rémlik (tudom tegnap volt
) Te a hd videók miatt vennél core2es gépet, ezért említettem meg, hogy szervernek/netezős gépnek jó választás a mostani atom, hd lejátszásra meg a wdtv, így nincsenek kompromisszumok... -
canniball
nagyúr
"...bár ha kiadnák normálisabb chipsettel, ami kevesebbet eszik, és szerintem ez simán lehetséges..."
Már kiadták, Intel D945GSEJT-nek hívják...csak még hozzánk nem ért ide...
-
szaszlaci
addikt
"nem a vga játszik nagy szerepet hd-nál"
Az attól függ. CoreAVC pont ezért jó, mert a VGA-val (is) tömörítteti ki a videót. Lehet hogy órajelre kevés a GPU, de ilyen feladatokat nagyságrendekkel gyorsabban lát el, mint egy CPU.kingabo: linkelnéd a wdtv-s topikot? Jó volna tájékozódni róla..
-
Alex91
félisten
Es egy Popcorn+WD MyBook World paros? Bar egy normalisabb NAS jobb lenne, de az enyhen dragabb. Ez 70k+55k egy 1 TB-os World = 125k. Mondjuk ez se olcso. De van FTP, file megosztas. A Popi tud torrentet is. (Bar azert egy kicsit maceras.)
IMHO fogyasztasban se olyan sokkal tobb egy nem atomos, kis fogyasztasu CPU-s rendszer. Mondjuk utana kellene szamolni....
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- EAFC 26
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Te a hd videók miatt vennél core2es gépet, ezért említettem meg, hogy szervernek/netezős gépnek jó választás a mostani atom, hd lejátszásra meg a wdtv, így nincsenek kompromisszumok...