Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kingabo

őstag

válasz nyunyu #1075 üzenetére

Az volt a legelso Asus tuner, durvan 6-7 eve...
    Ha sikerul mukodesre birni, akkor ne add el, iszonyat jo kepe van neki.

Én 2004 januárjában vettem, a 6-7éve sztem igaz lehet. A tuner tényleg jó, semmi bajom nem volt EDDIG vele. :K
    Most megprobáltam életre kellteni, w7 kiírja, hogy welcome és újra indul, csök. módban 10 perc után lelöttem a driver kergetését, xp meg simán bebootolt vele...

Pont ezert nem hasznalok Win7-et.
    Szep, gyors, de hocipom telelett vele, hogy nem birom alatta hasznalni a tuneremet, meg a nagysagos Creative sem meltoztatott hozza Au4 drivert irni.

Én kb 1,5 hete használom, de egyre inkább úgy érzem ideje visszatérni xp-re, pedig nem nagyon akaródzik.

Elvileg Q1 2009-re igertek beta drivert, de az mar elmult 2 hete, azota a soundblaster.com sem elerheto, mondvan under construction ;]

Nekem live-om van ahhoz még vista driver sincs. Eléggé idegesít ez a hozzáállás, hogy vedd meg az újat, ha azt akarod, hogy menjen...

Ott van rajta az svideo kimenet, nem?

Jaja, csak itt annyian szenvedtek a kimenettel, hogy vettem inkább egy 9250-et, amit beraktam a gépbe driver fel, hdmi kábellel összekötöm a gépet meg a tv-t és megy is. Nameg elvileg jobb is a képe. Ha sikerülne a tunert életre kellteni, lehet megválnék ettől a karitól és tennék egy probát az svideóval.

Új hozzászólás Aktív témák