- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Szerintem simán bírná passzívan. A jelenlegi nForce4-es chipemen is lecseréltem a gagyi gyári zúgó izét egy Zalmanra. Ha szabályzom, akkor fixen 5v, nem nagyon fogok az állítgatással szöszölni. Hardveresen tuti nem, mert nem lesz kéznél a gép, szoftveresen szintén, mert nem fogok emiatt bejelentkezni (meg amúgy is Ubuntu kerül rá, bár gondolom ott is van ilyesmire lehetőség). Ha ventivel babrálok, akkor szerintem nagyobbat tennék rá egy apadterrel, bár inkább az lesz majd, hogy full passzív cuccok + táp venti + még egy légáramnak, bár ez sem biztos, sőt, lehet a tápot kicsit megbabrálom, és úgy helyezem el, hogy a venti így vagy úgy, de az egész házat szellőztesse. De ez még odébb van, még ház sincs, hardver meg még annyira sem
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged