Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Nos, nekem a netet nézegetni (blogok, jutyúb, hírportálok, fórumok, ezazamaz) meg egy-két dolgot letölteni kellene... még az is lehet, hogy írót se teszek bele, ha van gigabit ^-^
Ugyanis azzal egy újabb rést kéne ütni a gép oldalán, újabb esély hogy átadjon a noti winyó meg a tápventi némi zörgést, stb
Nekem csendes gép kell (cél kb. az lenne, hogy a CRT tévé (asszem) sorkimenőjének zizgését, amit csak lenémítva lehet hallani ne zúgja túl, de ez lehet nem fog sikerülni
), lehetőleg kevés pénzből, minimális teljesítmény igényekkel... azt a pár írást meg kibírom, akkor áttolnám a másik gépre és ott mehet kifele archívba az anyag.(egyébként így ránézve nem is olyan biztos, hogy gyengébb ez a proci, mint a "nagy" gépemben lévő sempron 2600+, ez is 1.6 GHz-en megy, csak épp egymagos
)
Új hozzászólás Aktív témák
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem csendes gép kell (cél kb. az lenne, hogy a CRT tévé (asszem) sorkimenőjének zizgését, amit csak lenémítva lehet hallani ne zúgja túl, de ez lehet nem fog sikerülni