Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
kingabo
üzenetére
2. Én eddig ha 1 évnél hosszabb garral vettem valamit mindig két papírt kaptam: egy számlát (amin fel volt az is tüntetve hogy egy évet adnak, ha ennél többet akkor plusz papírt kapok) és egy gar. levelet, amin szerepelt a pontos gar. idő. Ha egy év után adja meg magát a cucc ezekkel kell visszabattyogni a kiskerbe és intézik, de gondolom a gar. levél nélkül körberöhögnek.
3. Ezek a számok semmit nem jelentenek (legfeljebb viszonyítási alapot). Egyrészt mindig csak a max. értéket adják meg, másrészt az sem azonos a fogyasztással. Az E7200 pl. mindenhol 65W-nak van feltüntetve, holott a fogyasztása 1,6/20,8 W (idle/load).
4. Ezt az automata ventiszabályzást nem próbáltad?
"A Ferraris hasonlatod nem értem. A proci vagy az északi híd a Ferrari?"
Bármilyen meglepő a procira értettem...persze nem a sebességére...
Csendes/kisfogyasztású PC megszállotként nekem Ferrari az atom: egy proci ami keveset kér és passzívan megy, mégsem igényel (túl sok) kompromisszumot (nem játszok, nem fotosopolok stb.). Ugyanakkor melléraknak egy (viszonylag) nagy fogyasztású és (valószínűleg) hangos chipsetet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Kingstone Fury DDR5 16GB 6000Mhz 2x8GB
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csendes/kisfogyasztású PC megszállotként nekem Ferrari az atom: egy proci ami keveset kér és passzívan megy, mégsem igényel (túl sok) kompromisszumot (nem játszok, nem fotosopolok stb.). Ugyanakkor melléraknak egy (viszonylag) nagy fogyasztású és (valószínűleg) hangos chipsetet...