Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buky87
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kér. A héten raktam össze az "új" konfigom. A problémám az, hogy nem tudom beállítani a memóriáimat 2133 Mhz-re. A ramok tudják a bios látja, hogy 2133 mhz de mégis csak 1866 a plafon. A konfigom: Asrock x99m Extrame4, Xeon E5 2630 v3 ES, 4x8 gb Curcial.
Lehet, hogy a mérnöki példányos proci a probléma? Biosból a legújabb van fenn.
Ha valaki tud segíteni a megoldással vagy egy hasznos linkel azt meg köszönném.
Ha off topic az írásom akkor sry.
Előre is köszönöm. -
Buky87
tag
Sziasztok. Kicsi infót szeretnék. Megrendeltem életem első intel lapját (asrock x99m extrem4) és egy e5 2630L-es proci fog belekerülni. Mivel ennek alacsonyabb az órajele mint a sima 2630-nak és kisebb a fogyasztási is na meg az ára, lényeg tudni fogom húzni a procit? 20 évig piros ösvényen jártam és most megszeretném tapasztalni milyen a másik oldal. Oc téren annyit tudok az intelről, hogy K-s proci és Z-s alaplap.
Válaszokat infókat előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest