- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#25954560 #6001 üzenetére
Nincs összehasonlításom ddr3-4 között de az x99 még a korai ddr4 időszakban készült. Szóval szerintem egy nagy órajelű ddr3-assal ugyan úgy jól menne. Lapok 24eft-tól vannak, az én 8 slotosom 32eft volt, valóban nem olcsó de olcsóbb mint egy használt márkás lap az biztos. Az idő eldönti mennyire bírják a strapát. Huhananzhi x99-tf tud ddr3-at és ddr4-et is abban lehetne próbálni. De szerintem egy alacsonyabb cas-os 1866 jobb mint egy korai nagy cas-os ddr4 2133.
Nem az enyémből indulok ki mert nekem cas13-on mennek 1866-on de azok 1066 cas7-es ramok, talál lejjebb vihető még vamalenyivel de 1.5v-nál ami a gyári fesz nem akarok többet adni nekik rohadtul melegszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest