Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
A képet én is nézegettem, de egyáltalán nem gondoltam, hogy a "Switch" dolgot úgy kell értelmezni. Viszont valóban ez volt a megoldás. Így már csak három probléma van négy helyett, amit meg kell oldani. A PCH/SATA dolgon már túl vagyok. Mivel mindig végignézem a BIOS-t már az első bekapcsolás után, azt a két dolgot átállítottam PCH-ra. A leírás egyébként nem egyértelműen arról beszél, hogy sávszélesség miatt kell átállítani a BIOS-ban. Mindegy, ez nem segített.
Egyébként a rajz azért is furcsa, mert tudomásom szerint a CPU és a PCH a DMI-n keresztül kommunikál. Egyszer sem láttam még olyat, hogy a CPU PCIe szálai a DMI-n kívül bármilyen módon kapcsolódnának a PCH PCIe szálaihoz. Azt a PCI_E6 <Switch> M.2 dolgot egyáltalán nem tudom mire vélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest