Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LED / LCD TV topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#6379CME : Most néztem YT tesztet. [link] Pár dolog nem ment simán itt.
#6380helkis : Ha minden jól megy akkor 5 évig mindent is...
Nekem ez ad most mindent. A router egy opnsense, rajta saját VPN szerverrel openvpn alapon. Ha elég gyors a proci akkor elég nagy sávszélű kapcsolatot tud adni. De ide betennék egy packet inspection funkciót ami szintén eszik rendesen... Ezen kívül fut még most egy Xpenology alapú DSM. Ezen fut Dockerben Unifi Controller, Serviio dlna, transmission, és fájlmegosztás. Meg egy pihole... És akkor erre szeretnék még ráaggatni más VM-eket, meg docker konténereket...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ez ad most mindent. A router egy opnsense, rajta saját VPN szerverrel openvpn alapon. Ha elég gyors a proci akkor elég nagy sávszélű kapcsolatot tud adni. De ide betennék egy packet inspection funkciót ami szintén eszik rendesen... Ezen kívül fut még most egy Xpenology alapú DSM. Ezen fut Dockerben Unifi Controller, Serviio dlna, transmission, és fájlmegosztás. Meg egy pihole... És akkor erre szeretnék még ráaggatni más VM-eket, meg docker konténereket...