Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MSI notebookok
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
tibcsi0407 #5439 üzenetére
Kínán belül is van eredeti meg lemásolt. Mért 15 dollár amazonon, alin meg csak fele?
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
DroiDMester #5348 üzenetére
Oké, ilyet én is veszek akkor, hátha meglesz az 5.4GHz is. De amazonról kicsit drágábban, hátha az eredeti még jobb lesz. Delidding kell még ezen felül?
-
ScomComputer
veterán
válasz
-=RelakS=- #5436 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
Amikor csinálsz egy frankó megoldást az Intel féle ótvar rögzítés kiváltására, de a kínaiak lekoppintják, és ésszel használva kb ugyanazt tudja
$4.35 Fix for Intel Thermal Problems | Thermalright 12th Gen Contact Frame [video] -
Atom_Anti
senior tag
válasz
DroiDMester #5432 üzenetére
Arra gondolok, hogy Alder Lakeknél van jó tuning potenciál, de mivan ha Raptor lakek gyárilag ki vannak maxolva mint az amd Ryzen processzorok.
-
válasz
Atom_Anti #5431 üzenetére
és miből gondolod hogy a 13600K nem tud ennyit? azonos órajeleken kb ugyan ott van az Alder és Raptor is, nézd meg azonos órajelen pl a 12900K és 13600K-t
nem kell menőzni hogy van egy szénné húzott i5.öd, majd ha CB23.alatt hozol vele 26.e pontot akkor gyere vagánykodni, mert a 13600K a kisujjából kifogja rázni a 26K-t
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
ScomComputer #5423 üzenetére
Az én 12500-asom 860 körüli single scoret ad, szóval egyenlőre veri a Raptor lake-ket. Több E Core meg nem tudom hogy kell -e nekem?
-
blu79
addikt
Igazából i5 néztem mert ha ez elég nem költenék többet procira, de lehet tudok szerezni "olcsón" i9-et így ez jobban megérné mint az i7 , de ha az i5 elég játekra bőven akkor maradnék annál... amúgy a lappal nincsen semmi gond?
-
Pioneer
őstag
-
blu79
addikt
Sziasztok, új gépet szeretnék összerakni, igazából minden megvan, alaplap és procin kívűl, mivel DDR4 memóriáim vannak így a Rog Strix Z690-A Gamingre D4 esett a választasom. Ez megbízható, jó lap? A procin még gondolkodom, játszós és netezős gép lesz, a kiszemelt jelenleg az i5 12600KF, de gondolkodok a 12900Kf-en viszont az árkülönbség jelentős, és olvasom hogy utóbbi jelentősen melegedős fajta. i5-ről nem olvastam sokmindent, ez megfelel a 11700K -nak ? Játék szempontból? Vagy ha van rá keret vegyem az i9-et ?
Az i5 mennyire melegedős fajta ? -
Busterftw
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #5421 üzenetére
En DDR4-en vagyok, bar jottek memoriat javito bios updatek.
Lehet fel kellene tennemVan valami guide for dummies Gigabyte bios updaterol?
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Atom_Anti #5419 üzenetére
12600k-vel nezem en is a kulonbseget, de en gyarin hasznalom, a 4 extra E-core miatt ahol szamit szerintem biztos jobb lesz.
Jobb lett volna +2 P-coreGigabyte is ram akarja eroltetni Z690 Gaming X-en
F20a - 2022/07/22
- Supports and powers up Intel next generation processor -
Atom_Anti
senior tag
válasz
ScomComputer #5418 üzenetére
Kérdés hogy a 13600k nál lesz e tuning head room, vagy gyári tuningos? Lehet hogy egy tuningolt Alder Laketől semmivel nem lesz gyorsabb.
-
ScomComputer
veterán
Intel Raptor Lake to launch on October 17th......
info... -
MaximPeti
csendes tag
válasz
ScomComputer #5409 üzenetére
-
válasz
ScomComputer #5413 üzenetére
Akad. De vagy 86400 / 86401 vagy 71 másodperc mindig.
Mit lehet ezzel kezdeni? -
válasz
Nálam csak ilyen van:
A(z) 0 csoportban lévő 23 processzor sebességét a belső vezérlőprogram korlátozza. A processzor a legutóbbi jelentés óta 86401 másodpercig volt ebben a csökkentett teljesítményű állapotban.
Csak azt nem értem, hogy hogy mikor teljesítménycentrikus séma van állítva, és nincs semmi korlátozás. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Egy darab event 1 talaltam, aprilisi (04-04) log. Whea-Logger
"A fatal hardware error has occurred. A record describing the condition is contained in the data section of this event."
Event 17 nincs.GigaByte Z690 GamingX
-
ScomComputer
veterán
Hali mindenkinek!
Az lenne a kérésem, hogy nézzétek már meg a windows eseménynaplót, a hiba és a figyelmeztetés fület is...ott milyen whea hibák vannak ......event 1 és event 17 van e, és kinek milyen alaplapja van ?
Nagyon köszönöm ! -
tibcsi0407
félisten
válasz
ScomComputer #5406 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, hogy meg kell húzni a nadrágszíjat.
-
törölt tag
válasz
ScomComputer #5406 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ScomComputer #5404 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ScomComputer #5402 üzenetére
Bocsi, de még mindig nem vágom az érvelésed, miért egy singecore-t raktál a multicore mellé
Alul a csíkokat néztem, kicsit félrevezető, először kellett volna a single, és utána a multi, mint a 0000 tag.
Telefon. -
törölt tag
válasz
ScomComputer #5400 üzenetére
Egy 0000 összmagos valami, van összehasonlítva, egy egymagos 12600k-s teszttel.
A cpuz az ok, de a cb összehasonlítást nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Alkoholista nevelde
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Acer notebook topic
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- Processzor felvásárlás, csomagküldéssel is. Készpénzes vagy utalásos kifizetés
- Új, Bontatlan! Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box Processzor eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ intel LGA1700 Processzorok - Gyors szállítás I Áfás számla I Garancia I Beszámítás I DTSHOP.HU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest