Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Sziasztok! Manapság a csapból is Rájzen dől, de úgy néz ki jelképes (tényleg) összegért elhozhatok egy i9-7900x 64 giga ram + asus prime x299 lap + 3ventis aio hűtő kombót (házat-tápot megtartja a tulaj).
Pont kapóra jönne, mert a családi asztali pc haldoklik (pont az erős táp halt ki belőle elsőnek
, de a lappal kapcsolatban is kétségeim vannak).
Mennyire életképes rendszer ez így 2023ban? Win11 alatt is jól menne? (Még nem néztem az asus oldalára, van-e win11-es változata a mindenféle alaplspi segédeszközöcskéiknek, a régi gryphon ventikontrollját win10 alatt pl még tudtam használni - 11en még nem próbáltam).Ugye a 7900x lelke a tuning, az erősebb fajta aio vízzel esély is lenne erre + utánanézek, hogy lehet lekapni a sapkáját... A tesztek, amiket a gugli feldob tuningmentes állapotra vonatkoznak - meghúzva vajon mennyire állja a sarat egy mostani Ryzenhez vagy "civil" i7-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Borderlands 4
- BMW topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Update 09.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest