-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Találtgyerek #10810 üzenetére
Beülni én is....
De tartani, ha jobban értenék hozzá sem tartanám... Mindig van egy okos, aki szerint a ram nem lényeg...
Most is, egy 3D vel foglalkozó kollégámnak, ott a Ryzen 9 3900x es gépe 32gb rammal...
És azért nem kapcsolja be az XMP-t mert nem látja értelmét, így is elég gyors a gép. Mondván...
Ilyen messziről meg inkább eszem ágában sem volt elkezdeni magyarázni, hogy ingyen teljesítményről beszélünk stb stb stb....
Bár tényleg, nem akarom a buildjét "x@r"-ozni... De minden 3D modellezős program nvidiát használ.... És nem értette, hogy a 10700k val, miért renderelek gyorsabban, mint ő az R9 3900X el.... A válasz mondjuk az, hogy hát azért... Mert nem a CPU renderelHanem a VGA, amíg nekem 1080ti van, nála meg 5700xt mindig gyorsabb lesz a gépem, 3D renderben...
Noh de mindegy is azt akartam csak átadni, hogy rengeteg emberrel találkoztam már, akik szentül hiszik, hogy a gyorsabb ram = 0.... Semmit nem profitálsz belőle, csak ha több...
De persze a DDR5 el már profitálsz, ugyan annyi rammal, azt belátják... És ilyenkor jön a kérdés, hogy de akkor azzal miért profitálsz ?! ... Ha az is 16gb "For example..."
Lényeg a lényeg, az ilyeneknek Ádámtól elkezdeni nincs kedvem
Új hozzászólás Aktív témák
Hasznos Linkek:
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest