- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
csokisbugyi #16498 üzenetére
Víz. Erős víz...
-
syckaloz
aktív tag
válasz
csokisbugyi #16445 üzenetére
Szerintem jó a 60fok, bár picit lehetne kevesebb, olyan 55 körül,. Nekem alapon 55fok volt, 2,4en 3ghz - 3.2-n meg 70.
-
Larry303
addikt
válasz
csokisbugyi #15527 üzenetére
háát látom, hogy nem értitek...nem a villanyszámlával vana gondom, hanem az alkatrészeken átfolyó áram erősségével...tápegység, alaplap feszszabályzó áramkörök stb...prociról nem is beszélve...(ugye ebből az is következik, hogy hidegebb sem lesz egyik alkatrész sem) nekem fogalmam sincs a villanyszámlánkról pedig én (is) fizetem...amúgy 3 gépem van otthon amiből egy 24/7, a másik kettőből meg egy ált megy esténként...
egyszerűen az a lényeg, hogy sztem van egy határ ami alatt érdemes marandi, és ezt nem a villanyszámla miatt mondtam...de akár még belevehetjük azt is a képletbe
ja és persze ez az én véleményem, miattam számolhat a kollega gépe 24/7 ben 4GHzen is... -
gh
csendes tag
válasz
csokisbugyi #15527 üzenetére
igen. en is pont igy fogok cselekedni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
csokisbugyi #15416 üzenetére
játéknál nekem se ment fel addig. sőt, orthossal se megy 54-57 fölé. viszont a primenál elszabadul a pokol, és meg sem áll 61/67-67-56-56 alatt. konkrétan a ház 3 kimeneti hűtő nem bírja a lépést tartani a két papsttal, ami a prociről tolja le a meleget
prime worst case scenario szimulálására való, ami azért a való életben nem sűrűn szokott előfordulni. nem véletlenül stress test a neve...
-
taxi
aktív tag
válasz
csokisbugyi #14194 üzenetére
1.2875V.-74 fok fölé nem ment Prime alatt.Inkább a 6 fok különbség miatt ami a magok között van,gondoltam a polírra.Az enyém úgysem garis,itt kukáztam a ph-n.
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #14201 üzenetére
Nekem már úgysincs garom rá,szóval amint megyek Pestre,megcsináltatom.
5-6 fok rohadt sokat számít. -
KTompi
aktív tag
válasz
csokisbugyi #13558 üzenetére
Az EX a jobb, az energiagazdálkodás miatt, mint már írták korábban
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
csokisbugyi #13558 üzenetére
Minimálisan. Fejletebb energiatakarékos funkciók vannak benne, illetve ha jól tudom méri pl a proci fogyasztását. Link
mod: hehe PH! kedvence lettem.
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #13400 üzenetére
A VID az,amit a BIOS-tan látsz,amit pedig a CPU-Z mutat,.az pedig már droppolt érték.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
csokisbugyi #13400 üzenetére
Core Temp...
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #13201 üzenetére
Milyen alaplapod van hozzá?
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #13152 üzenetére
Csak vicceltem...
Az FPO-ra meg passzolok, Westlake-nél nem láttad a listán? -
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #13147 üzenetére
Rosszat....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
csokisbugyi #12993 üzenetére
Ha tuningra veszel procit jobban jársz szerintem is egy kitesztelt példánnyal. Nem csak olcsóbb mint a vadi új, de nem is zsákbamacska.
-
válasz
csokisbugyi #12993 üzenetére
Ha nem akarsz zsákbamacskát venni akkor vegyél használtat.
Olcsóbban jutsz hozzá, és kérhetsz az eladótól képet illetve véleményt, hogy neki mennyire volt tuningos, mennyi fesz kellett xy órajelhez. -
KTompi
aktív tag
válasz
csokisbugyi #12985 üzenetére
Mint látodhatod nekem TR120Ex van rajta, így gond nélkül megy
Egyébként miután levetted a Crazycool-t, bármilyen hűtő rámegy (ha fel nem akad a hőcsöves hűtés többi részébe - ami végigfut a FETeken, az északi hídon és a déli hídon-, de az más kérdés).
-
KTompi
aktív tag
válasz
csokisbugyi #12981 üzenetére
A vékony bordát le lehet venni, a felső hőcsöves hűtés emiatt leesne, ha nem mellékelték volna a dobozban a hozzá tartozó csavarokat. "Crazycool" néven megtalálod a lap kezelési utasításában, hogy és mint kell megcsinálni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
csokisbugyi #12981 üzenetére
DQ6 topikban kérdezz rá, vagy a prochűtés topikban.
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #12946 üzenetére
Vagy vízze-vazze.
-
Larry303
addikt
válasz
csokisbugyi #12941 üzenetére
ha raksz egy backplatet a ninja alá, akkor nem lesz semmi baja az alaplapodnak....esetleg gyorskötözővel is kikötheted még vhova...
-
_ak_
addikt
válasz
Vagy ha nem szedegeted szét a lapot 2 hetenként, akkor ki is kötheted cpu hűtőt pl a táp hűtőrácsához..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nem hűt olyan jól, de kétség kívül kisebb teher a deszkának. Én inkább SK venném.
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #12939 üzenetére
Mert anno egy TT Silent Tower a 800b grammjával egy év alatt elhajlította a lapom.
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #12936 üzenetére
Elvileg nem... Bár én be nem tenném,ez fix.
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #12932 üzenetére
Nem tudom,hogy az ASUS mennyibe fájna,a TH/Scythe 12-13 k maximum.
-
Macka
veterán
válasz
csokisbugyi #12929 üzenetére
Westlake oldalán találsz pár jó FPO-t.Én monduk az Asus csendes lovagja helyett egy Thermalright 120-t javaslok,vagy egy Scythe-ot.
-
KTompi
aktív tag
válasz
csokisbugyi #12929 üzenetére
Ma már csak G0 van a piacon... szóval a kérdés nem mérvadó napjainkban. SLACR a kód (sSpec), amit a dobozon meg kell hozzá nézned. Ha 7/24 a fontos, inkább ne húzd, vagy rendesen teszteld le, minden tuning egyedi... A legjobb lenne alacsony VID-est venni, de azt nem mondod meg a dobozról, hogy éppen milyen (FPO-kal lehet variálni, de nem garantált ott sem az alacsony VID), de ez leginkább beépítés után derül ki (persze az alacsonyabb VID-es sem fogyaszt kevesebbet, mint a magas, max. kevesebb feszemeléssel is megy nagyobb órajelen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest