- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
majsztro #9705 üzenetére
Szia! Nehéz dönteni az alaplap kérdésében, szerintem mindenki hozzászólásában van egy kis igazság. De ha igazán jól akarsz dönteni, akkor kezd el olvasni az alaplapos topikat.Én pár ezer hozzászólás után a következőket vontam le. Asusból Deluxe, ha van rá elég pénzed. Ha nincs, akkor p5k c.A többi P5k-ról nem sok jót olvastam. A gigás lapok nem olyan csicsásak, de valahol a P5k C szintjén vannak. Szerintem.
-
szacsee
nagyúr
válasz
majsztro #9705 üzenetére
Nem ám hallgatsz djtomi-ra hékás!
A Striker igaz jó lap, de sokat kajol és az NV chipset nem remekel a Quad hajtásában!
A Commando meg 965-ös és az már lejárt lemez, szintén macera a Quad tuning!
X38-at csak akkor végy, ha CF-re használnád, mivel enyhén bugzik egy-két lap, nemhiába a tuningőrülteknek P35-ös deszkáik vannak.
Szerintem P35-ös deszkát vegyél, vagy Gigabyte P35 DS4-et vagy DQ6-ot esetleg Asus vonalon P5K Deluxe, vagy E (inkább giga).
A Gigabyte-ban nem lehet max-ot kihozni a ramokból (ez csak tuningőrülteknek fontos és csak hallomásból tudok a dologról), az Asus lapokban jobban lehet húzni a memót, de sok probléma van a P5K szériával (a nem említett lapokról van szó P5K, P5KC, P5K Premium).
Quad-ot mindkét márkában ugyanannyira lehet hajtani, egy szavazat a GigabyteP35 DQ6-ra.djtomi: remélem nem baj hogy közbekotyogtam, csak így szerintem korrektebb az ajánlás!
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest