Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
hossszú
üzenetére
Én így használtam ...azaz min adható feszen kb fél évig, most toltam neki merészen +0.1V-ot.
1,064-el 2600-on stabil volt, most 1,160 (load) 3000Mhz-n tolom.
Min fesszel a konfig evett 140W-ot idle-ben, most pedig 155W-ot eszik.
Ezt viszont ellensúlyoztam 3db energiatakarékos izzó beszerzésével.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vid-be szerintem az alaplapok drop-ját is bekalkulálják szerintem, mivel Load alatt a 3 fázisú lapok droppolnak rendesen, volt olyan hsz itt valahol, ahol 0,08-0,1V-ot is droppolt Load alatt a lap a Vid-hez képest. Szerintem ez is állhat mögötte, és amit még a bogár agyammal nem tudok felfogni, pl hogy 3-4 év mulva pl a stabil alapfrekihez lehet kell +0,xxx V, hogy stabilan működjön, mivel lehet elindul egy elhasználódási folyamat, mint túlfeszelésnél, csak lassabb ütemben. Asszem még Wizard linkelte anno erről az okfejtést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)