- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Attól tartok hogy nagyon vékony az a lemez ami érintkezik a processzorral, ezért nem tudja megfelelően elnyelni a hőt, majd továbbadni a héjon található másik fémlemeznek. Régebbieken egy nagy hűtő volt, ami bár nem ért hozzá a felső fémlemezhez, de jobban elnyelte a hőt. Egy ilyet kéne beszerezni, de nem tudom hogy azt hogyan lehetne a processzorhoz megfelelően odaerősíteni... mert nincs a felfogatásnak helye.
-
ACE-
addikt
Mármint a TV Box? Wintel W8
Az eladó azt mondta, hogy a gyártó azt mondja hogy a melegedés természetes, ilyenkor ki kell kapcsolni a kütyüt...vicces, mindjárt fel is ajánlott 10 dollár visszautalását, de én írtam neki hogy ez így nem gyerebe, kisajtolok belőle még többet, aztán csinálok rá valami normális hűtést.
-
fabicska
tag
Szia, én is mini PC vásárlása előtt állok, nekem 3 jelöltem van:
1. Voyo mini pc (Imádom
), 3 normál USB port (!), és abban van 64GB-os SSD, nem felárért: Voyo mini PC
2. MeLE PCG03 legfőképp azért van versenyben, mert a monitor/TV-men csak egy VGA csati maradt szabadon, oda pont mehetne. Ja és persze a LAN aljzat. Ha később belemókányolnék egy aktív hűtést, az is megoldható.
3. Egreat i6.... mert jól néz ki, és komoly hatása van. Emellett LAN aljzat itt is van, és VGA csati.
Legfőképp a Voyo tetszik, és tudom, hogy azzal nem fürödnék be, mert olyan márkájú a windowsos tabletem is, 1 éves, és semmi baja. De persze mindenkinek másak az ízlései. Nekem arra kellene, hogy hazaérve munkából bekapcsolnám a monitorom, azon elolvasnám a híreket, mellette mondjuk egy kis flatout haverokkal, skype, ilyenek. Magyarul nekem 0-24-ben menne, szerintem éveket. Ezekre felesleges mennie az i5-nek.
Remélem segítettem.
-
Solten
őstag
Meegoopade aktiv szoval nem hiszem hogy gond lenne a hofokokkal, az Ara passziv de egy meretes alutomb van benne es a tesztek szerint birja a strapat. Jol futnak a jatekok a windows store-bol pl.
Gondolom a hdmi kimenetet kell hasznalnod hazimozihozVan rajtuk 3.5 jack kimenet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged