Legfrissebb anyagok
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Ezen agyaltam én is, de a ház nem tudom milyen anyagből van, gyak. semennyire nem melegszik, akkor sem, ha a borda már forró. Inkább ki kellene vágni a tetejét, és nagyobb bordát rétenni, ami akár ki is nyúlik a házból. Nem lenne egy esztétitkum bajnok, de hatásos lenne. És/vagy lukakat mindenképpen fúrni kell a felső részbe, mert a meleg levegő bennreked a házban, sehová nem tud távozni a házból. Ritka sz@rul van tervezve, na...
Néztem egy videót MiniX-el, ott pl. csavarral van rögzítve a nyákhoz a borda, a borda pedig közvetlen a procira ül fel. Na igen, más tervezés...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest