Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76 #4140 üzenetére
Kis kiegészítés a Z3735F vs Z8300/8350 témához: vettem HA-n egy Z8350-es CPU-val szerelt, wines mini pécét, és tegnap este ráeresztettem a plexet a zenékre és a családi fotókra/videókra. Annak idején írtam a Wintel W8-as kapcsán, hogy - hűtésmod nélkül - ugyanezen folyamat közben 83°C-osra melegedett fel a CPU. A helyzet az, hogy ma reggel ránéztem az új szerzeményre, és mit gondoltok, mekkora volt a Real Temp CPU által mért maximális hőfok? 83°C. Szóval korábban, amikor 1-2 napig próbálgattam egy tabletben, én is úgy éreztem, hogy a Z8300-as kevésbé melegszik, de a helyzet az, hogy Mike88-nak van igaza, azaz nincs észrevehető különbség. Ugyanakkor magas bitrátájú fhd filmek lejátszása közben azt vettem észre, hogy nem melegszik fel annyira, mint a Wintel, ami visszavette a teljesítményt és meg kellett állítani a lejátszást.
-
Solten
őstag
válasz
"Nem vitatkozni akarok, de az én tapasztalatom is az, hogy a Z8300-as használható hűtésmod nélkül is, és azért ez igen nagy különbség."
Na, ennyi.
-
Lala79
csendes tag
válasz
Igazából a tabletem nekem is melegszik, érzésre elég rendesen, de én nem vettem észre ez miatt teljesítménybeli különbséget. Nyilván az újabb gép jobb hűtéssel is rendelkezik, a gyártó korábbiak tapasztalata miatt. De bevallom nem is nyüstölöm annyira
inkább a hűtés moddolt kis pc sticken játszok gyakrabban. Szerintem ezeket a kis mini pc-nek szánt dolgokat tudni kell mire használja az ember. De szerintem a korábban leírtakra tökéletesen megfelelnek. Nem olyan rosszak ezek, annyit tudnék felróni a hátrányukra, jó lenne ha kicsivel erősebb lenne a benne az integrált gpu. De ha ez megtörténne, akkor soha többé nem vennének számítógépeket az emberek
mindenkinek ilyen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged