Hirdetés
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem az internetezési szokásaim álltak a kérdés középpontjában, érdekes, hogy neked mégis azt sikerült kiszúrni.
De szerintem ezt ne itt és most tárgyaljuk ki, mert senkit nem érdekel, én meg nem fogok neked magyarázkodni. Mindemellett nem mondtam, hogy droidos boxon netezek, honnan vetted ezt? 
A kérdés arra vonatkozott, hogy szerintetek valóban ér-e több, mint 40e Ft-ot egy doboz, aminek a procija annyit tud, mint egy 9-10 évvel ezelőtti 2 magos, és amiben összesen 2 GB RAM van. Szerintem a mini pécék akkor mennének jó irányba, ha a 20e Ft alatti árkategóriában vásárolhatnánk egyre jobb eszközöket, ahogy az korábban volt, de már nem így van. Most ott tartunk, hogy 40e felett van a legolcsóbb wines kis doboz, ami egy heavy usernek természetesen nem elég, és játékokat még véletlenül sem lehet futtatni rajta. Na ezért álltam én meg az MK908-asnál. 12 ropi volt, és 1-2 tucatnyi torrentet lazán elfuttat, miközben meg is osztja őket a belső hálón, és még számtalan dologra használható. Igaz, nem win-t futtat, de az nekem nem is hiányozna egy TV-be dugott mini PC-ből.
Korábban nagyon elgondolkoztam egy i5-ös procival, ssd-vel, 4 GB RAM-mal és Intel HD videókarival felszerelt mini pécé megvételén, de az meg kb. 60e Ft + ÁFA lett volna (a mai árfolyamon még több lenne), amit sokalltam érte, szóval a spórolás és a mobilitás jegyében végül inkább vettem egy használt laptopot. Szóval nálam most az van, hogy nem látom, melyik mini PC éri meg igazán az árát. Régebben az RK3288-asokat vártam, mint a Messiást, de az ismert nyűgök miatt azok sem győztek meg arról, hogy be kell szereznem belőlük egyet. A korábban linkelt Draco-t megvenném 120 USD körül, ha tudnék rá tetszőleges linux distrot tenni. Vagy a 2 GB RAM-mal szereltet 80 USD körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Akciókamerák
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De szerintem ezt ne itt és most tárgyaljuk ki, mert senkit nem érdekel, én meg nem fogok neked magyarázkodni. Mindemellett nem mondtam, hogy droidos boxon netezek, honnan vetted ezt?