- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény #3188 üzenetére
Az, hogy neked melyik jobb, teljesen szubjektív, én természetesen az én szempontjaimat írtam le, a lényeg az, hogy neked megfeleljen a géped.
Pár dologra azért reagálnék:
- a GPU-król: attól, hogy a 310M dedikált, még nem feltétlenül erősebb, a HD 3000 papíron nagyobb teljesítményre képes (arról viszont lövésem sincs, hogy ez a gyakorlatban, játékok alatt hogy néz ki)
- a dokkolóról: én 10 ezer Ft-ért vettem az X220-ashoz, de minden fillért megér annak, aki legalább néha el szokta vinni az asztaláról a gépét és használ pár perifériát is (az előző hsz-emben felsoroltam, miért, de a tápcsatit elfelejtettem, szóval nekem egyszerre 7 dolog lóg a dokkolón és megváltás, hogy ezeket nem kell mindig ki/bedugdosni). Ellenben ha valaki általában egy adott helyen gépészkedik és/vagy nem használ ennyi perifériát, annak tényleg teljesen felesleges
- a HP-t nem ismerem annyira, mint az X220-at, tehát a pontos súlyát sem ismertem, ill. a melegedési problémájáról sem tudtam - ezek tükrében nem véletlenül olcsóbb egy kicsit, mint a hasonló tudású X220-asok
- mini PC vs laptop: ez egy nehéz téma, mert van itt olyan, aki szerint egy passzív hűtésű. rendkívül alacsony fogyasztású laptop sem mini PC-alternatíva, meg - ezek szerint - olyan is, aki szerint egy kb. 10-szeres max. TDP-vel bíró CPU-val és aktív hűtéssel rendelkező laptop is az. Maradjunk annyiban, hogy ez is egy teljesen szubjektív dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest