Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz idegen lény #3188 üzenetére

Az, hogy neked melyik jobb, teljesen szubjektív, én természetesen az én szempontjaimat írtam le, a lényeg az, hogy neked megfeleljen a géped. :K Pár dologra azért reagálnék:
    - a GPU-król: attól, hogy a 310M dedikált, még nem feltétlenül erősebb, a HD 3000 papíron nagyobb teljesítményre képes (arról viszont lövésem sincs, hogy ez a gyakorlatban, játékok alatt hogy néz ki)
    - a dokkolóról: én 10 ezer Ft-ért vettem az X220-ashoz, de minden fillért megér annak, aki legalább néha el szokta vinni az asztaláról a gépét és használ pár perifériát is (az előző hsz-emben felsoroltam, miért, de a tápcsatit elfelejtettem, szóval nekem egyszerre 7 dolog lóg a dokkolón és megváltás, hogy ezeket nem kell mindig ki/bedugdosni). Ellenben ha valaki általában egy adott helyen gépészkedik és/vagy nem használ ennyi perifériát, annak tényleg teljesen felesleges
    - a HP-t nem ismerem annyira, mint az X220-at, tehát a pontos súlyát sem ismertem, ill. a melegedési problémájáról sem tudtam - ezek tükrében nem véletlenül olcsóbb egy kicsit, mint a hasonló tudású X220-asok
    - mini PC vs laptop: ez egy nehéz téma, mert van itt olyan, aki szerint egy passzív hűtésű. rendkívül alacsony fogyasztású laptop sem mini PC-alternatíva, meg - ezek szerint - olyan is, aki szerint egy kb. 10-szeres max. TDP-vel bíró CPU-val és aktív hűtéssel rendelkező laptop is az. Maradjunk annyiban, hogy ez is egy teljesen szubjektív dolog.

Új hozzászólás Aktív témák