Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• idegen lény

addikt

válasz interstate76 #3183 üzenetére

:R Köszönöm az összehasonlítást, de picit árnyalnám a képet az általam olvasottakkal. "könnyen hordozható méret": A méret az egy dolog, a HP 1,8 kg-os súlya szerintem nem éppen könnyen hordozható, meg nálam a hordozhatóság a PS Vitánál kezdődik méretben is. "kicsit erősebb GPU": Ezt nem tudom, de szerintem a Lenovo alkalmasabb játékra, hiszen dedikált videókártya is van benne. "dokkolható is (ha jól tudom)" Igen, "bár az elődtől örökölt dokkoló rendszere nem túl jó kialakítású, oldalt van a csatlakozó, és a szellőzés is a dokkolón keresztül történik". Egy dokkoló meg legalább hétezer forint. Ennyit amúgy sem költenék egy ilyen gépre. Képernyőméret nem volt fő szempont, mert úgyis rákötöm a TV-re (ezért is lett a Lenovo, mert van HDMI-je, meg eredeti Windows 7 van rajta), de azért előny a nagyobb kijelző is. A HP modellről viszont azt olvastam, hogy elég hangos tud lenni a ventilátora, ami mindig forog, és maximális terhelés mellett 94 fokos processzort mértek nála. Aminek nagyon örülök, hogy a Lenovoban csak SSD van, ami sokkal kevésbé melegszik, mint a HDD. "egyik sem igazán mini PC alternatíva": Miért ne lenne az? :Y Minden tulajdonságában sokkal erősebb még a legkomolyabb mini PC-knél is.

• Upo

addikt

válasz interstate76 #3183 üzenetére

X220 +1, fiamnak is azt javasoltam így egyetem előtt, meg is vettük. i5, 8iga ram, 100%-os nagy akku, 3G+GPS is benne, nagyon egyben levő gép. Csak röhögni tudok az ennyiért vagy drágábban kínált 2/32-es bay trailes csodakészülékeken... Lassan cserélni kell a hurcolós öreg eee-t, magamnak is ilyenre gondoltam a szerelős hátizsákba.

Új hozzászólás Aktív témák