Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
idegen lény #3182 üzenetére
Hát, őszinte leszek: a kevesebb RAM és az elsőben lévő SSD ellenére én a másodikat választottam volna. Üzleti kategóriás gép, matt kijelzővel, könnyen hordozható méretben, sokkal erősebb CPU-val, kicsit erősebb GPU-val, jobb akksival és még dokkolható is (ha jól tudom).
DE: egyik sem igazán mini PC alternatíva, csak és kizárólag akkor, ha munkára kell, és akkor is inkább a 2.
Hozzáteszem, hogy elfogult vagyok a 12" méretű gépekkel, pláne a Lenovo X szériájával. Sokáig használtam X41-est, 60-ast, 61-est, 200-ast, 201-est és most egy X220-ast nyúzok, nagy megelégedéssel. Voltak kilengéseim, elsősorban amiatt, hogy játszani is tudjak a gépemen, de mindig volt valami, ami zavart a munka során: fényes kijelző, gagyi billentyűzet, recsegő-ropogó készülékház, gyenge zsanér, de olyan is volt, amit azért adtam el, mert szerettem ugyan, mint munka- és mint "játékgépet" is, de a bordó színét nem bírtam megszokni.
Ja, és a dokkoló, az mindig hiányzott! Most odaérek az asztalomhoz, a hónom alól átteszem a gépet a dokkolóba és máris rá van kötve a monitor, a nyomtató, a vezetékes net, külső egér és billentyűzet, egy hangfalszett és a telefonom adatkábele, míg dokkoló híján ezt mind dugdosni kellett. Ha legalább egy HD 4000-es GPU-ja lenne, akkor lógna benne egy kontroller is, de így nem gyötröm játékokkal (max. néha egy kis Commandos
), arra ott a konzol.
Nem akarom leszólni a választásodat, de az én szempontjaim alapján jobb a 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest