- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
interstate76 #3000 üzenetére
"Nagyapamnak szeretnék venni egy ilyen tv-re kotheto boxot. A cél: emailezés, youtube, fenykép nézegetés, netezés lenne."
Kiemeltem a kritikus részeket. Az android érintőképernyőre optimalizált rendszer, amit a kínaiak próbálnak itt elsütni tv okosítás felkiáltással, az egy hekkelés, korlátozottan használható a kiemelt feladatokra. Lehetne hosszan sorolni, és vitatkozni mi szar benne, és miért, de sztem, ha van jobb alternatíva, nem érdemes. Adtam neki esélyt, kipróbáltam, de csak káromkodtam és köpködtem közben.
Az öreg a windowst biztos ismeri, nem szívatnám feleslegesen egy androiddal a tévén.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest