Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz Daffchy #1765 üzenetére

Az 5770-es bordájára gondoltam, hogy annál kisebb az enyém. Amit rátettél a procira, azt azért látom én is, hogy annál nagyobb az, amit én rátettem. Nem látom az arányokat, hogy mekkora ez a láda, amibe beletetted, de nincs benne hely egy magasabb bordának? S akkor nem kellene a ventilátor, persze részemről tök mind1, csak ha esetleg úgy állsz a dologgal, hogy elkerülnéd, ha lehetne s igazából én csak ezért írtam, hogy tudd, hogy nem feltétlenül szükséges aktív hűtés... Az érdekes, hogy volt az alján ilyesmi gyárilag! Korábban nem volt!

-----------------------------------

Aelod, értem én, hogy félsz, meg nehogy félreértsd, de vegyé' má' valamit! :D
    Nem tudom amúgy, biztos lelehetne gyártani valami olyan szerkezetet, ami a felfogató csavarokat használná föl a borda rögzítésére, tőlem annyi tellett, amit a képen látsz :D ill. biztos bírtam volna, szebbet, jobbat, hatékonyabbat alkotni, csak nem érdekel, így is jó, stabil, hőmérséklet sosem kritikus, ennél jobban engem nem érdekel. Mindenesetre ha ennyire tartasz attól, hogy barkácsolnod kell, ill. attól hogy esetleg nem tudsz kialakítani rá elégséges hűtést, akkor ne vedd meg!
    Biztos fellehetne használni a 4 csavar helyet is, csak nekem arra szükségem volt.

-----------

interstate76, bocs igen! Neki szántam! Csak az avatar-t néztem, s te ugrottál be róla...

Új hozzászólás Aktív témák