Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Nálam is ugyanez a helyzet. Érdekes, hogy chrome-nál, amennyiben belepörgetek a felvételbe egy darabig ok, ill. az akadozva lejátszott részlet is bír folyamatos lenni, ha visszapörgetek.
Az HBO go-val a kezdetek óta 1000+1000 probléma van. Problémája van sokaknak böngészőből is, de még többnek az applikációval. Biztos kevés az a pár ezer forintos bevétel/előfizető, s nincs rá pénz
hogy normálisan működjön az alacsonyabb kategóriában lévő PC-ken, tableteken stb. Ha nélkülözhetetlen, akkor bizony inkább tegyél le a Pipo-ról, de tableten is ugyanez a helyzet, szal valszeg z3735-el sincs másképp, wintelen most nem próbáltam, mert épp a Pipo-val küzdöttem.Ovika köszi, ezt tudtam, csak azt gondoltam, hogy te is max. az üresjárási időt szeretnéd átállítani. Nekem ez így még nem megoldás, mert azért azt nem bánnám, ha kb. 10 perc után leállna. A frissítési pack, amit linkeltem egyébként nem hozott változást, ugyanúgy nincs erre vonatkozó rész az energiagazdálkodási beállításokban. Mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Energiaital topic
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- Eladó felújított számítógép
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hogy normálisan működjön az alacsonyabb kategóriában lévő PC-ken, tableteken stb. Ha nélkülözhetetlen, akkor bizony inkább tegyél le a Pipo-ról, de tableten is ugyanez a helyzet, szal valszeg z3735-el sincs másképp, wintelen most nem próbáltam, mert épp a Pipo-val küzdöttem.