Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lassus
csendes tag
Hellósztok, új vagyok még ^^
Nos, olyan problémám lenne hogy van egy Acer Aspire 5735ös notebookom, Intel GMA4500MHD-s videókártyával. Neten találtam egy táblázatot hogy minimum 64megáig, egy DVMT-nek nevezett technológiával 512ig növelhetem, ezt hogy??? Anélkül persze hogy új kártyát vennék bele, vagy növelném a RAMot ami már szinte maxon van (3giga)? más képpen hogyan növelhetem?
segítségeteket, előre is köszönöm ^^ -
Lehet, hogy most baromságot írok, de nekem úgy rémlik, mintha ezek az integrált megoldások magukba a chipkészletekbe lennének beépítve, ergo nem hiszem, hogy nagyon húzhatóak, legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan egy különálló videokártyát lehet. Szvsz nagyjából értelme sincs, mert az ilyen integrált megoldások nem az óriási teljesítményükről híresek. Elsősorban irodai felhasználásra készülnek az ilyen alaplapok, teljesen másodlagos a videoteljesítmény, ellenben a stabilitás és az olcsóság az elsődleges szempont a kifejlesztésüknél/tervezésüknél/megépítésüknél.
-
Theos
csendes tag
Lehet alaplapra integralt videokartyat tuningolni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SUSE Linux
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)