Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Már a külső képek alapján rájöttem, hogy oda még nem ment be a google autó, utcaképet csinálni. Ennek ellenére az egyik utcasarokról belenagyítva felsejlik a házatok

Huh, akkor a 25Millával még túl is lőttem, nem kicsit.
Mondjuk annak fényében, hogy azért messzebb van a faluközpont, meg ilyesmi... Nagyon kíváncsi vagyok mit mond rá az ingatlanos.Akkor végülis az ajtó előrébb volt eredetileg. Különben nekem a kő padló volt árulkodó nagyon, a mintázata alapján kései 1960-as évek, kora '70-es évek. A víz ezekszerint jó későn lett behozva, bár eltudom képzelni, hogy hamarabb, csak a bojler és a melegvíz került be '83-ban.
Ti mióta lakjátok?
Egy megjegyzés a 3%-os hitelről : Úgy vélem, akár lesz kormányváltás, akár nem, szerintem ez a 3% pár éven belül fel fog ugrani piaci szintre. Ez most egy népjóléti intézkedés, ami hosszú távon nagyon sokba fog kerülni az államnak, ezért szinte biztos, hogy bárki is lesz hatalmon ez majd vissza lesz csinálva. Viszont, addig is nyerhettek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest