Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Ez a kicsi is megítélés kérdése :
2018-ban használtam egy panel lakást Debrecenben jó ideig, a tulaj haver volt, felajánlotta, hogy 13M-ért vihetem. nem volt annyim, pedig éreztem nagyon, hogy megkéne venni. 1-2 éve majdnem 40M-ért ment el ugyanaz a lakás. Ez cca 3× haszon, és ha közben még kiadom, csak havi 50 ezer ft-ért, akkor is 3 Millió ft extra haszon. Jó, költeni kell rá, meg ez egy eléggé extrém példa mert a legtöbb helyen ezidő alatt maximum tisztes 20-50%-ot nőne egy lakás ára, de azt kell mondjam elég jó befektetés. ha nem az lenne akkor nem vennének az emberek befeketetési célból lakást.
A cripto/részvény meg úgy máködik : különíts el egy összeget melynek teljes elveszítése sem okoz gondod. (ez a legtöbbünk esetében eleve egy nem túl agy összeg lesz). majd vedd meg a részvényt/criptot és felejtsd el hogy van. X idő múlva nézd meg, ha több lesz örülsz.
De közben nem tudsz benne lakni, és közben nem fizet havonta egy X összeget azonnal kivehetőben (lakbér).milyen cég részvényeit vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Fujifilm X
- Autós topik
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest