Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
tepimartin
üzenetére
Márpedig olyan nincs, hogy 21 hold van látókörben. Valami nagyon rossz. Frissítsdcaz epot manuálisan.
De a legjobb ha felrakod az 108 officialt ahogy korábban is írtam.
Most jártam meg bp-sóstó zoo-bp kirándulást wazeval és mindössze egyszer volt egy 5mp-ez zavar az erőben.Laza:
Eddig is 17k volt az antutu, nem? 900mhz+datetime bug=101 , de ne legyen igazam... -
petiteto31
újonc
válasz
tepimartin
üzenetére
Én a cseh féle 1.0.8-as GPS fixet raktam fel, alapból így sem működött. De sikerült lelket lehelni belé

Először felraktam a FasterGPS nevű alkalmazást és itt beállítottam az NTP szervert értelemszerűen Európára és Magyarországra.
Ezután felraktam a Mobileuncle MTK Tools nevű alkalmazást.
Ezen belül Engineer Mode/EngineerMode (MTK) menüpont. Itt a fülek között átbaktattam az utolsó "Location" fülre, majd a "Location Based Service" menüpontba beléptem. Itt van egy olyan rész, hogy "A-GPS Mode". Nekem itt alapértelmezetten az "MSA" opció volt kiválasztva, úgyhogy ezt átraktam "MSB"-re.
Majd vissza az alkalmazás főmenüjébe és a "Power GPS Search" menüpontban kiválasztottam a "GPS Set" menüpontot.
Utolsó lépésként letöltöttem a a GPS Fix alkalmazást és kivártam azt a 15 percnyi ténykedését (szabad ég alatt!!! fedett helyen (még ablakban sem) lókakit sem értem el).Ezen lépések után nagy meglepődésemre magához tért a GPS és azóta is tökéletesen működik

Viszont a Telenor problémát még sehogy sem sikerült megoldanom. Már voltam a Telenorban is, ahol ketten próbáltak 1 órán keresztül megbirkózni ezzel a jelenséggel, nem sok sikerrel

-
RVR400
veterán
válasz
tepimartin
üzenetére
Volt nálam valamelyik nap egy Mpie MP707 teló. 20 perc után elkönyveltem, hogy szar a GPS-e, de dolgom volt, és otthagytam a telót az ablak előtt. Mire visszaértem, már javában sárgák voltak a csíkok, 45 perc kellett neki az első fixáláshoz. Újraindítottam, kipróbáltam megint, akkor már 2 percen belül ment az egész. SIM nem volt benne, csak wifire csatlakoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Kutya topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő