Hirdetés
- OLED monitor topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
meva86
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos régi telefonomat hamarosan cserélnem kellene, és az eddigi infok alapján arra jutottam, hogy egy iNew v3 lesz a befutó.
Viszont lenne néhány kérdésem, amikre remélem tudtok válaszolni.
Mivel szeretek fotózni (főleg természet fotók), ezért az egyik szempont volt, hogy azért telefon létére viszonylag jó képeket tudjon csinálni, ha a fényképező épp nincs kéznél. Ezen kívül leginkább alapfunkciók kellenek, telefonálás, üzenet írás, netezés, meg hogy a gps meg-meg érezze hogy éppen merre vagyok
5"-nál nagyobb telefonban meg nem igazán gondolkodom
Szval ezen paraméterek alapján kérdezném, hogy mi a különbség a V3, V3C és V3 plus közt? Utóbbiról azt olvastam, hogy nem olyan jó képeket csinál mint a V3, ezért gondolnám hogy akkor maradnék annál.
A másik, hogy láttam, hogy lehet venni hozzá nagyobb aksit. Egy 2300-as beszerzése esetén már szükséges a hátlapot is cserélni, vagy az belemegy a telefonba? (valahol olvastam - az is lehet hogy itt, egy korábbi hozzászólásban - hogy nagyobb aksihoz cserélni kellett a hátlapot, mert csak úgy fért bele).
Rendelni ali-ról érdemes?
Nem feltétlen szükséges a magyar kapcsolattartó, mert a korábbi telefon garanciális intézésénél semmit nem jelentet, hogy az adott eladónak volt magyar kapcsolattartója
Valahogy a külföldiek segítőkészebbnek tűnnek ilyen esetekben.A beszerzés néhány hónap múlva lesz esedékes, de gondoltam elkezdek felkészülni

Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Óra topik
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 17 - alap
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- új bontatlan iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia 20W adapter
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest