- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Analóg fényképezés
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerni62
tag
Sziasztok!
Hetek óta nyúzlak Titeket, hogy nem megy a GPS. ( Emlékeztetőül: Vonino JAX QS. EMAG vétel volt.)
Az istennek sem talált műholdat. Navigálás el sem indult, azt írta mindig (Sygic), hogy "nincs GPS jel.
Begurultam, és visszaküldtem nekik garanciában, hogy nézze meg a szervíz. 18 nap után visszaérkezett Romániából!!!!!!!!!!!!!!, hogy "hiba nem észlelhető". Lehet látni, hogy szét sem szedték, viszont 2 tesztfotó bizonyítja, hogy igenis talál műhódókat. Qrva zabos lettem, és hazafelé teszteltem, de változatlanul semmi.
Most jön a csattanó és okuljatok. Anno vettem hozzá flipes csodatokot amivel még felvenni sem lehetett kinyítás nélkül, mert olyan vastag golyóálló plexi van rajta. Szóval hazaértem, és kint a teraszon tesztelgettem, de közben valamiért levettem a tokot. Láss csodát müxik a GPS. A teszt is ontja a műholdakat. Bár emiatt nem keltem útnak, de holnap kipróbálom. Teát úgy tűnik, hogy az a kib@szott tokba beépített mágnes vagy valami szar, amit a képet összeugrassza becsukáskor, na az árnyélkolhatta le az antennát.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest