Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Nem ismerem a lelki világát, hogy hogyan működik. Úgy gondoltam, hogy ha van net, az óra akár többször is frissít. Ha gps-re kapcsolom akkor hogyan frissít? Fel fog kapcsolódni a gps műholdra naponta többször is? És ha épületben vagyok egész nap, akkor állandóan próbálkozni fog a felkapcsolódással?
Két kártyával használom, 1 T-mobile-os és 1 Telenor-os van benne állandóan. Az Antutu nálam KK-val és Art-al +ezerrel többet dobot, mint JB alatt. És talán számít, hogy a microSD-ből anno a leggyorsabb class10-et (8GB) vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest