- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- RAM topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Én eleve 1.0.4 ROM-mal kaptam a telefont. Furcsa volt, hogy noha a Google szolgáltatások, Play, stb. rajta vannak, de olyan Google programok, amiket a legtöbb telóra előre telepítenek, hiányoznak (Gmail, Google+, Hangouts, YouTube stb.). Ez nem lenne baj, hiszen felteszed magadnak, ami kell. De nem tökéletes minden:
1. Pár napja abbahagyta a címjegyzék szinkronizálását a Google fiókom, ha a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban rányomok, hibaüzenetet jelez. Utoljára feb. 3-án szinkronizált. Ugyanakkor a Gmailt, a Naptárat és az összes többit gond nélkül szinkronizálja, csak a kontaktokkal van gond.
2. A Google keresés nem ajánl fel kártyákat, a beállítás menüben sem jelenik meg a lehetőség. Pedig a Play már frissített a legutóbbi verzióra. (Ez mondjuk nem zavar, előző telefonjaimon is ritkán használtam a kártyákat. )
Eddig ezeket a gondokat vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest