Aktív témák
-
Fko
tag
Nem minden úgy alakult, ahogy gondoltam, azért az oldal tovább műküdik az eddigi címen.
Szóval mindenkit várok, akit érdekel a programozás és közkinccsé tenné kissebb programjait.
A kérdéseiteket pedig továbbra is feltehetitek a fórumban.
Sok kritikát kaptam a PHP-Nuke os megvalósítás miatt, ezért amint az időm engedi, megpróbálok összehozni egy kissebb portált, ami elég az oldal jelenlegi profiljának.
Aki esetleg szívesen segítene ebben, várom a válaszát.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Fko
tag
Tudom. De hát így alakult.
-
Fko
tag
Értesítünk minden látogatónkat, hogy az oldal beolvadt a Bővebben: link -ba.
Mindenkit, akit érdekel az informatika és a programozás sok szeretettel várunk ott is! -
Fko
tag
Mindennel szeretnénk, amire csak érdeklődés van.
-
Fko
tag
Meg szeretném köszönni az eddigi regisztrálóknak, hogy megnézték az oldalt!!
-
Fko
tag
Ja és aki akar, az regisztrálja is magát az oldalon.
-
Fko
tag
Programozással foglalkozó oldal indul, ahová várjuk azon programozással foglalkozó, ill. ismerkedő embereket, akik szívesen közkincsé tennék programjaikat, házi-feladataikat, esetleg program részleteket, ügyes megoldásokat.
Szeretnénk összehozni egy kissebb közösséget, amely segít egymás problémáinak megoldásában.
Akinek van kedve, látogasson el az oldalra:
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest