Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Az, hogy az iMedian nem látja a 720p és 1080p HD videókat a gépemen az az iM hibája vagy a codekpack-emé?
Nincs valakinek beállítása Mediaplayer Classic-hoz, egyáltalán lehet ezeket menteni? -
Reinhardt
őstag
Köszi a rádiós beállításokat.
Lenne még 1 problémám. Leggyakrabban filmet/sorozatot nézek most, az iMedian tökéletesen megfelel a célnak. Megnézek pár rész, aztán fogom és letörlöm a HDD-ről mert úgyis megvan DVD-n vagy nem kell. Ezután a köv. bekapcsolásnál az iM. frissíti az adatbázist a filmek listájáról. Na most ezért vagy nem tudom miért a film mappák közé bekerült még egy RP22, egy RP23, egy RP24 és egy számsoros mappa. Az RP-s mappákban mindben van 1 change.log. A számosban nincs semmi. Total Commanderben nem látszik ez a könyvtárszerkezet. Mi ez? miért van? Hogy lehet törölni? Hogy lehet megmondani neki, hogy nem kérek új mappákat? Érthető -e a problémám?
[link]
[Szerkesztve] -
Reinhardt
őstag
Esetleg megoldás az új rádióadók felvéteélre?
-
Reinhardt
őstag
Na jó, bevallom csak átmozgattam máshova
Már épp azt akartam írni, hogy én valami újabbat használok, vagy nem tudom mi van, de nekem nincs ilyen a beállítások menüben, mikor végre felfogtam, hogy az iMEDIAN is egy menüpont, ezer köszönet.
Az időgond valóban csak kukacoskodás volt.
Még egyszer köszi. -
Reinhardt
őstag
Ez már csak apróság:
[link]
szépen írja oldalt, hogy mennyi az idő, erre azt írja, hogy Budapesten már egy órával tovább járnak. Megnéztem a Windows a Belgrád, Budapest,Ljubljana időzónába van állítva... Erre esetleg egy megoldás? -
Reinhardt
őstag
Na a hangoproblémát megoldottam, megtaláltam a könyvtárát és egy laza mozdulattal töröltem (lehet, hogy nem szép megoldás, de csak erre futja
)
Jó mégsem jött össze teljesen, csak a iMEDIAN-on kívüli hangok szüntek meg, az iMEDIAN menüje még mindíg zakatol...
[Szerkesztve] -
Reinhardt
őstag
Hali!
Ma megvettem az alapot, a Station-t. Hazajöttem, fel is dobtam rögtön, gyorsan átfutottam, elég hamar rájöttem a lényegre (szerintem), tetszik is jó is meg minden. Aztán letöltöttem 4.51.0202-es driver-t ez még szebb, még jobb, de nem találom sehol a menühang kikapcsolását, és ez na meg a hang marhára idegesít...
Ahogy nézem neked kicsit régebb óta van. Te tudod hol kell kikapcsolni? Te melyiket használod?
Előre is köszi.
Ja mégegy, hogyan tudok saját internetes rádióadókat felvenni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest