- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyertes
tag
Van egy iiyama hm 903 dt monitorom. Mi a véleményetek róla?? Lecseréljem TFT-re??
-
snowflake
tag
Úgy néz ki táphibád lesz. A táp primer körében kellene kicserélgetni az elkókat, többnyire ezek szoktak kiszáradni. Bár az Iiyama moncsikba nem jellemző, hogy gagyi alkatrészeket raknak, de előfordulhat gyári hibás alkatrész is.
Rosszabbik esetben egy szemét kh van a gépben és ennek megtalálásához olykor olyan nagy szerencse kell mint az ötöslottóhoz. Arról nem is beszélve, hogy ezeknek a moncsiknak a paneljához hozzáférni nem kevés időt vesz igénybe. -
WoL_DTP
csendes tag
Mivel dolgoznom kell a géppel, most egy ócska, régi kis Philipset használok, tehát a géppel semmi baj. Legalábbis ezzel a monitorral minden rendben.
Másrészt a másik szobában, a géptől függetlenül is próbáltam (nem egyszer) bekapcsolni a monitort. Eredmény: 0.
A szervizben nem láttam bekapcsolva a cuccot, de felajánlották, h nézzem meg, viszont amikor sikerült érte elmenni (kocsit szerezni etc.), akkor nagyon rohantam, így nem került rá sor. Hameg hibát találtak volna, felteszem jelzik, merthogy ez nekik is pénz (lenne). Máskor már megbízhatóak voltak, tehát nem volt okom feltételezni, h átvernének (persze megfordult a fejemben, de végiggondolva el is vetettem ezt a fajta magyarázatot). -
WoL_DTP
csendes tag
A cucc Iiyama Vision Master Pro 510 (A201HT), 22'', 2001-ben vettem. Sokáig semmi baj nem volt vele, a képe is kitűnő, viszont pár hónapja elkezdődtek a bajok. Mivel a gép 7/24-ben megy, ezért amíg alszom, v hosszabb időre elmegyek, kikapcsolom a monitort. Egy ideje viszont bekapcsolásnál rövid időre felvillant a power-led, aztán ki is aludt, és úgy viselkedett a monitor, mintha nem kapna áramot. Az UPS-ről áttettem fali csatlakozóra, így megint rendesen bekapcsolt egy ideig. Aztán megint nem. Nagy idegességemben kikapcsolt állapotban lehúztam a BNC-s VGA kábel gép felöli végét a videokártyáról, így be tudtam kapcsolni a monitort, majd amikor már kitartóan világított a led, egy gyors mozdulattal visszanyomtam a csatit a gépbe, ekkor lefutott a bekapcsolásnál szokásos de-Gauss és utána volt kép. Viszont most már lehúzott állapotban is csak led-villanás, aztán újra hideg, hó és halál.
Elszállítottam a szakszervizbe (Display kft.), pár nap múlva telcsi, h mennyibe is lesz a javítás, mi is pontosan a defekt, de erre azt mondták, ők nem tudták a hibát reprodukálni. Moncsiért el, elmesélik, h 8-9 órát ment a készülék, hibát nem találtak. Cucc haza, bekapcs, led felvillan, aztán megint a nihil. Fejem a falba verem, és már nem tom micsinájjak.
Esetleg felhívjam az ELMŰ-t, h nincs-e gáz a hálózati feszültséggel? Egyébként is, mi lehet a baj? Talán kezd meghalni a táp a monitorban? Vagy a midikloriánok ették bele magukat és már csak fénykardot lehet belőle csinálni?...
Valaki hozzáértőnek/tapasztaltnak ötlete?
Egy hét, és aztán két hónapra költözöm le vidékre dolgozni, ahol nélkülözhetetlen a monitor, de már azt sem tudom, h hová forduljak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest