- Házi hangfal építés
- Házimozi haladó szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
WoL_DTP
csendes tag
Mivel dolgoznom kell a géppel, most egy ócska, régi kis Philipset használok, tehát a géppel semmi baj. Legalábbis ezzel a monitorral minden rendben.
Másrészt a másik szobában, a géptől függetlenül is próbáltam (nem egyszer) bekapcsolni a monitort. Eredmény: 0.
A szervizben nem láttam bekapcsolva a cuccot, de felajánlották, h nézzem meg, viszont amikor sikerült érte elmenni (kocsit szerezni etc.), akkor nagyon rohantam, így nem került rá sor. Hameg hibát találtak volna, felteszem jelzik, merthogy ez nekik is pénz (lenne). Máskor már megbízhatóak voltak, tehát nem volt okom feltételezni, h átvernének (persze megfordult a fejemben, de végiggondolva el is vetettem ezt a fajta magyarázatot).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest